Meteen naar de content

Volg ons op Instagram

Vanaf €55 gratis verzending in NED, DUI en BEL!

  Verzenden & levering

  Gratis bezorging in en rond Nijmegen

  Woon je in Nijmegen en bevindt je afleveradres zich in een straal van 8 kilometer van ons magazijn? Dan komen we de bestelde producten gratis met de bakfiets bezorgen.
  Bij het invullen van het afleveradres wordt automatisch berekend of je in aanmerking komt voor de lokale bezorging. Zodra je je bestelling hebt betaald en de producten door ons bezorg klaar zijn gemaakt, zullen we je contacten om een dag en tijdstip te prikken waarop de bakfiets van Studio Vollebak voor komt rijden met je bestelling.

   

  Overige bezorging in Nederland en buitenland

  Voor de bezorging van bestellingen met een afleveradres buiten een straal van 8 kilometer van ons magazijn werken we samen met Fietskoeriers.nl.

   

  Een fietskoerier van Studio Vollebak brengt het pakket naar de ‘hub’, een fietskoeriersvestiging, aan de rand van Nijmegen. Daar wordt het gesorteerd en vervolgens bezorgt een fietskoerier het op het afleveradres. Moet het pakket naar een andere stad, dan gaat het van de fietskoeriersvestiging met een groengasauto naar een landelijk sorteercentrum van Fietskoeriers.nl. Eenmaal gesorteerd gaat het naar de hub in de stad van bezorging. Het laatste stukje is weer voor de fietskoerier.

  Bevindt je bezorgadres zich buiten de landelijke dekking van Fietskoeriers.nl of in het buitenland, dan bezorgt Fietskoeriers.nl met auto’s op groengas of via één van hun bezorgpartners.

   

  We streven ernaar om je bestelling binnen twee werkdagen bezorg klaar te maken, waarna het - binnen Nederland - de volgende werkdag op het afleveradres wordt bezorgd. Zodra je bestelling door ons bezorg klaar is gemaakt, ontvang je per mail de track & trace gegevens van je pakket.

   Verzendkosten

    Nederland België Duitsland Euro 1 Euro 2
  Brievenbuspakket* €4,95 €7,95 €7,95 €14,95 €18,50
  < €55 €6,75 €8,70 €8,70 €14,95 €18,50
  >€55 Gratis Gratis Gratis €14,95 €18,50

  *Het Bagagenet wordt verstuurd als brievenbuspakket.